Feestdagen

In de week rondom Kerstmis serveren wij een overheerlijk vijfgangendiner. Dus geen zin om te koken, maar wel in lekker eten?
Kom gezellig Kerst vieren bij Merz!

Amuse

coquille | Serranohamsnippers | aardappeltruffelchips
| of |
geitenkaasmousse | notenbrood | warme druif

Voorgerecht

duivenboutje | gemarineerde rode kool | getrancheerde eendenborst | stroop van chocolade
| of |
pittige gerookte paprikakroketjes | hangop van tijm & basilicum

Tussengerecht

gevogeltebouillon | pastinaakblokjes en kervel
| of |
pastinaaksoep | mosterdkers | Dordtse schapenkaastoast

Hoofdgerecht

wild zwijn met rodebietsalade | gerookte aardappels | gemarineerde snijboontjes | paddenstoelen
| of |
huisgemaakte paddenstoelencannelloni | spinazie | halloumi en baba ganoush

Nagerecht

chocoladefondant | witte stoofperen | steranijs

Maak uw gerecht compleet met een passend wijnarrangement of bierarrangement voor 15,- per persoon!

Dit feestdagendiner kost 39,- p.p. Kerstavond en Tweede Kerstdag kan naast dit vijfgangendiner ook Huisgerookte Carpaccio, Bitterbal van Dordtse Geitenkaas, Saté Merz, Spareribs of Courgette & Wortel Burger besteld worden. Andere gerechten worden op deze dagen niet geserveerd. Voor kinderen kan er van onze kinderkaart besteld worden.
Dit kerstmenu kan gereserveerd worden van donderdag 20 december tot en met woensdag 26 december. Vooraf reserveren kan telefonisch of via mail.

Wij hanteren in deze periode gewijzigde openingstijden op:
ma. 24/12: 16.00 – 2.00 uur (vanaf 23.00 uur deejay)
di. 25/12: GESLOTEN
wo. 26/12: 16.00 – 2.00 uur (vanaf 23.00 uur deejay)
do. 27/12: 16.00 – 2.00 uur

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up