Fight Cancer

Ride to Fight Cancer

Zaterdag 1 september wordt er gezwommen in de havens bij de City Swim Dordrecht. Wie niet kan of wil zwemmen en t├│ch iets sportiefs wil doen, kan meefietsen met de 75 kilometer tellende ‘Ronde van Merz’ of de ‘Urban Ride’ van 40 kilometer.

Verzamelen om 10.15 uur bij het Vlak, vertrek om 10.45 uur.
Deelname bedraagt 15 euro, excl. ticket- en servicekosten. Hiervan gaat een groot deel naar Swim to Fight Cancer. Natuurlijk hopen we op extra donaties, welke volledig ten gunste komen van Swim to Fight Cancer!

Bij betaling inbegrepen:
– koffie/thee (start)
– route (start)
– koffie/thee met gebak (onderweg)
– Amstel 0.0% (finish)
– snack (finish)

Inschrijven

Inschrijven kan hieronder. Voor beide afstanden geldt een maximum van 100 deelnemers.

Een klein voorproefje

Route voor 40 km Urban Ride, koffie/thee met gebak bij Eetkamercaf├ę Fluitekruid, Zeedijk 30 in Dordrecht

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

 

Route voor 75 km Ronde van Merz, koffie/thee met gebak bij Eetcaf├ę Vrouwenhemel, Sasdijk 2 in Werkendam

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

 

Local Heroes Sing to Fight Cancer

Zaterdag 1 september is vanaf 16.00 uur het na de ‘Ride to Fight Cancer’ en de activiteiten in en rond het water van Swim to Fight Cancer Dordrecht tijd voor een afterparty bij Merz: ‘Local Heroes Sing to Fight Cancer’!
Met namen zoals Popkoor Ameezing, Folkband The Old Man Fergus, Het Boerensyndicaat, Het Dijkt en Skeftum!

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen geven. We gebruiken ze puur voor analytische doeleinden en ze hebben nauwelijks gevolgen voor je privacy.

Scroll Up